top of page

Vaginale schimmelinfectie

P1120628.JPG

Online

traject vaginale schimmelinfectie

Jij houdt ervan het heft in eigen handen nemen. Ook als het om jouw gezondheid gaat. In dit traject kun je je helemaal uitleven! Met onze ondersteuning zul je een dagelijks ritueel ontwikkelen voor het masseren van drukpunten, het uitvoeren van oefeningen en het gebruik van je Chinese kruiden en crème.

Je wordt hierbij 12 weken lang optimaal begeleid d.m.v. online instructiefilmpjes en skype consulten. Wij verheugen ons erop je te mogen begeleiden!

 

Investering:

€ 977,-

P1120773_edited.jpg

Online

deluxe traject

vaginaleschimmelinfectie 

Jij ontloopt je verantwoordelijkheid niet, maar je vindt persoonlijke contact heel belangrijk.Tijdens dit traject hebben we intensief  online contact en worden de vordering van je herstel goed in kaart gebracht.  Jij gaat 12 weken lang optimaal begeleid en ondersteund worden naar een klachtenvrij leven. Als je je klachten wilt helen en meer vanuit je eigen kracht wilt gaan leven, dan begeleid ik je daar graag bij.  Ik kijk er naar uit om met je te werken en ruimte te maken voor jouw herstel en ontwikkeling. Mijn zachte, liefdevolle manier van werken biedt jouw een veilige start voor dit hele proces.

Investering:

€ 1.777,--

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
bottom of page