top of page

 Lichen Sclerosus

Als je zelf de diagnose Lichen Sclerosus hebt gekregen, heb je al ervaren hoe het je leven kan beïnvloeden. De grote onzekerheid over wat er allemaal met je lijf kan gebeuren.Steeds maar weer jeuk en pijn, fietsen (of wandelen)  is soms onmogelijk doordat de huid zo gevoelig is, sex is vaak pijnlijk. En in veel gevallen willen (of kunnen) vrouwen helemaal niet meer vrijen uit angst voor meer klachten/pijn.    

 

In het behandeltraject onderzoeken we samen wat er voor jou nodig is om je klachten van de LS te verminderen. Misschien zijn er factoren in jouw leven die zorgen voor de "trigger" van een opvlamming van de LS, hoe ga je daarmee om? Hoe sta je in het leven? Leef je je leven op jouw eigen manier of pas je je vaak aan aan anderen? Wat kun je eraan doen om je angst voor LS kwijt te raken? Dit is zomaar een voorbeeld van vragen die we tijdens jouw traject gaan onderzoeken.

In het traject leer je hoe je jezelf kunt ondersteunen als je een terugval hebt (bijvoorbeeld een opvlamming). Je leert welke acupuntuurpunten je dan kunt masseren en hoe je dat doet. Daarnaast blijf je toegang houden tot alle oefeningen, meditaties etc. op mijn klantenpagina, dus ook na het traject kun je al het materiaal blijven gebruiken/nalezen.

Mocht je nog vragen hebben, klik dan hier om contact met me op te nemen via de mail. Je kunt me ook bellen: 06-10079054.

 

Als je niet zeker weet of je LS hebt, klik dan hier voor meer informatie. Neem contact op met je huisarts voor het beoordelen van je klachten en het stellen van een diagnose.

Online Behandeltraject Lichen Sclerosus

P1120857.JPG

12 weken 

online traject LS

Herstellen vanuit een veilige bedding met een persoonlijke coach langs de zijlijn. Dat is wat dit traject jou te bieden heeft.

 

Je hebt ernstige klachten en het is belangrijk dat daar voldoende aandacht en tijd aan besteed wordt. We hebben tijdens dit traject veel contact. Er is constant afstemming over jouw situatie, zodat jij optimale resultaten uit dit traject kunt halen.

 Als jij je klachten wilt helen en meer vanuit je eigen kracht wilt gaan leven, dan begeleid ik je daar graag bij.  Ik kijk er naar uit om met je te werken en ruimte te maken voor jouw herstel en ontwikkeling. Mijn zachte, liefdevolle manier van werken biedt jou een veilige start voor dit hele proces.

Investering:

€ 1.777,-

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
bottom of page