Lichen Sclerosus

Als je zelf de diagnose Lichen Sclerosus hebt gekregen, heb je al ervaren hoe het je leven kan beïnvloeden. De grote onzekerheid over wat er allemaal met je lijf kan gebeuren.Steeds maar weer jeuk en pijn, fietsen (of wandelen)  is soms onmogelijk doordat de huid zo gevoelig is, sex is vaak pijnlijk. En in veel gevallen willen (of kunnen) vrouwen helemaal niet meer vrijen uit angst voor meer klachten/pijn.    

Stel je voor...........jouw leven maar dan zonder de klachten die je nu hebt van je LS. Wat zou dit voor je betekenen? Wat zou er voor je veranderen? Ik kan je vertellen dat de oplossing dichterbij is dan je denkt. Je lichaam heeft een groot herstellend vermogen, het is belangrijk om je dit (weer) te gaan beseffen. Als we jouw motivatie combineren met mijn ondersteuning, zul je als snel merken dat je je beter gaat voelen. Je klachten zullen sterk afnemen en waarschijnlijk zelfs helemaal verdwijnen. Wat houdt je nog tegen om aan jouw traject te beginnen? Hieronder vind je alle informatie om te kunnen starten. Mocht je nog vragen hebben, klik dan hier om contact met me op te nemen via de mail. Je kunt me ook bellen: 06-10079054.

 

Als je niet zeker weet of je LS hebt, klik dan hier voor meer informatie. Neem contact op met je huisarts voor het beoordelen van je klachten en het stellen van een diagnose.

Online Behandeltrajecten Lichen Sclerosus

Deluxe online

traject Lichen Sclerosus

Herstellen vanuit een veilige bedding met een persoonlijke coach langs de zijlijn. Dat is wat dit traject jou te bieden heeft.

 

Je hebt ernstige klachten en het is belangrijk dat daar voldoende aandacht en tijd aan besteed wordt. We hebben tijdens dit traject veel contact. Er is constant afstemming over jouw situatie, zodat jij optimale resultaten uit dit traject kunt halen.

 Als jij je klachten wilt helen en meer vanuit je eigen kracht wilt gaan leven, dan begeleid ik je daar graag bij.  Ik kijk er naar uit om met je te werken en ruimte te maken voor jouw herstel en ontwikkeling. Mijn zachte, liefdevolle manier van werken biedt jou een veilige start voor dit hele proces.

Investering:

€ 1.777,-

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon