top of page
charles-zcUV-tytFT0-unsplash.jpg

WORKSHOP

Lichen Sclerosus & intimiteit

in het licht van de Chinese geneeskunde

WORKSHOP

Leven met Lichen Sclerosus is confronterend. Zeker als het gaat om intimiteit. Want wat is mooier dan de ultieme verbinding tussen jou en je partner? Als vrijen niet meer lukt, of als er teveel angst is voor wondjes of een opvlamming na het vrijen, dan beïnvloed dit natuurlijk de relatie met je partner. Het is belangrijk dat dit onderwerp bespreekbaar wordt. Daarom geven wij deze workshop.

Wat kun je verwachten? Vanuit onze achtergrond als acupuncturist c.q. herbalist leggen wij uit hoe de Chinese geneeskunde kijkt naar LS. Van daaruit zullen we ingaan op de problematiek omtrent intimiteit. Wat is intimiteit eigenlijk en welke stappen kun jij nemen om de mogelijkheden van intimiteit uit te breiden? Welke impact heeft de LS op jouw vrouw-zijn? Het zal een praktische workshop zijn met veel oefeningen, die je direct kunt gaan gebruiken.  Voor alle duidelijkheid: de workshop gebeurt in een zeer veilige setting, kleding blijft gewoon aan. 

We geven deze worskhop zowel voor alleen vrouwen als voor koppels. Wat ons betreft is het een toevoeging aan je relatie als je dit samen gaat doen. Mocht jij of jouw partner hier (nog) niet voor openstaan of heb jij op dit moment geen partner, dan ben je van harte welkom op de workshop voor vrouwen.

Beide workshops vinden plaats in Meppel.

Tijd: 10.30 - 16.00 uur

Deelnamekosten: € 25,- p.p. incl. lunch

Workshop voor vrouwen:

zaterdag 7 maart

Workshop voor koppels:

zaterdag 28 maart

Klik hier om je op te geven voor de worskhop of voor meer informatie

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
bottom of page