top of page

Droge vagina

Er wordt vrijwel niet over gesproken, maar vaginale droogheid is een probleem dat kan spelen bij vrouwen van elke leeftijd. Meer dan de helft van de vrouwen heeft soms of regelmatig last van een droge vagina. Dat kan niet alleen seks pijnlijk maken, maar ook fietsen of sporten kan onprettig of zelfs pijnlijk zijn.

Er  zijn meerdere oorzaken voor vaginale droogheid:

de overgang, stress,uit balans  zijn, gebruik van medicijnen,herstel na zwangerschap maar ook te weinig sexuele prikkeling kan een rol spelen.Ik kan en  ga je helpen met dit helingsproces!

P1120613.JPG

Online

traject droge vagina

Als het in jouw persoonlijkheid ligt om zelf gedreven aan de slag te gaan met de  nodige discipline, dan is dit traject geschikt voor jou.

Je zult een dagelijks ritueel ontwikkelen voor het masseren van drukpunten, het uitvoeren van oefeningen en het gebruik van je Chinese kruiden en crème.

Je wordt hierbij 12 weken lang optimaal begeleid d.m.v. online instructiefilmpjes en 3 online Zoom consulten. Ga jij de uitdaging aan om met onze ondersteuning aan jouw herstel te werken? Ik verheug me erop  je te mogen begeleiden en motiveren.

 

Investering:

€ 1.277,--

P1120619.JPG

Deluxe online

traject droge vagina

Dit traject is voor jou als je een vrouw bent die het verlangen heeft om te helen vanuit een veilige plek. Verandering komt van binnenuit. Verandering begint bij jezelf. Jij gaat 12 weken lang optimaal begeleid en ondersteund worden naar een klachtenvrij leven.Elke week een live Zoom gesprek. Als je je klachten wilt helen en meer vanuit je eigen kracht wilt gaan leven, dan begeleid ik je daar graag bij. 

Ik kijk er naar uit om met je te werken en ruimte te maken voor jouw herstel en ontwikkeling. Mijn zachte, liefdevolle manier van werken biedt jou een veilige start voor dit hele proces.

Investering:

€ 1.777,--

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
bottom of page