top of page

Bacteriële vaginose

Bacteriële vaginose (BV) is een van de belangrijkste oorzaken van vaginale klachten bij  vrouwen. Bij bacteriële vaginose is sprake van een verstoorde balans tussen micro-organismen die van nature in de vagina voorkomen. BV wordt dus niet veroorzaakt door een schimmel, maar komt voor uit een verstoring in de natuurlijke flora van de vagina. Kenmerkend voor BV is een grijsachtige afscheiding. Doordat de zuurgraad verstoord is,  ruikt deze afscheiding onaangenaam (een vis-achtige geur). Afscheiding heeft een functie: de vagina beschermt en reinigt zichzelf hiermee. De vaginawanden bestaan uit slijmvlies, waardoor de afscheiding naar binnen komt. Kenmerkend bij BV is dat het  slijmvlies van de vagina onveranderd blijft, het is niet rood of gezwollen. Verder heb je bij BV geen pijnklachten, geen pijn bij het plassen of tijdens het vrijen. Vrijen kan de klachten echter wel ver

Bacteriële vaginose hersteld vaak vanzelf, als je de vagina op de juiste manier verzorgd. Waarom dan een behandeltraject? 

Omdat bij veel vrouwen de BV steeds weer terugkomt! Dan is het goed om ervoor te zorgen dat er van binnenuit herstel gaat optreden. We gaan kijken welke problematiek er bij jou schuilt achter het terugkeren van de bacteriële vaginose. Wellicht zijn er nog andere klachten die je hebt, die hier een connectie mee hebben. Je krijgt meer inzicht in het functioneren en verzorgen van je lijf, zodat je geen last meer zult hebben van terugkerende bacteriële vaginose. Heb je nog vragen, klik hier om contact met me op te nemen. 

fullsizeoutput_20f.jpeg

Online traject

bacteriële vaginose

Wil jij vanuit eigen kracht herstellen en heb jij de benodigde discipline? Dan is dit online traject geschikt voor jou.

Je zult een dagelijks ritueel ontwikkelen voor het masseren van drukpunten, het uitvoeren van oefeningen en het gebruik van je Chinese kruiden en crème.

Je wordt hierbij 8 weken lang optimaal begeleid d.m.v. online instructiefilmpjes en  3 skype consulten. Ik verheug me erop je te mogen begeleiden bij jouw herstel!

 

Investering:

€ 699,-

P1120576.JPG

Deluxe traject

bacteriële vaginose 

Vanuit de veilige bedding van mijn behandelingen ga jij aan je herstel werken. Wij spreken elkaar wekelijks over de gemaakte vorderingen.

 Jij gaat 8 weken lang optimaal begeleid en ondersteund worden naar een klachtenvrij leven. Als je je klachten wilt helen en meer vanuit je eigen kracht wilt gaan leven, dan begeleid ik je daar graag bij. 

Naast de inhoud van het online traject bacteriële vaginose biedt het VIP traject 8 wekelijkse online Skype consulten maar bouwen we extra Skype consulten in indien gewenst.

 Ik kijk er naar uit om met je te werken en ruimte te maken voor jouw herstel en ontwikkeling. Mijn zachte, liefdevolle manier van werken biedt jou een veilige start voor dit hele proces.

Investering:

1199

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
bottom of page